mandag 26. januar 2009

Home sweet home!


Kan ikke klage på verken 30 varmegrader, gode venner, solseng, eller femstjernes hotell, men noen ganger er det bare for godt å komme hjem til de tingene man elsker mest.

Det har vært en sinnsykt god god god uke i ferieparadiset Sharm el sheikh i Egypt nå. Det å falle tilbake på det vanlige blir nok hardt etter en slik kosestund... men vi prøver ! Det er viktig å huske å slappe av å ta litt tid for seg selv når man kan, og denne ferien var definitivt en belønning for alt stresset i vinter. Sharm er sheikh er i Egypt, og vårt Maritim Jolie Ville golf resort var alt annet enn random. Med et område som var på størrelse med jessheim og et badeopplegg som var bedre enn de fleste kan jeg ikke si vi ikke har nytt det. Vi har også vært på flere eventyr.

Det største var å dra til Kairo med gutta og se pyramidene. Det er sliek sensasjonelle ting som man ikke kan begripe før man står der. Det var fantastisk. For ikke å snakke om at vi var på Quad-safari, som var firehjuling ute på ørkenen for alle penga og bare kjeeempegøy! Og så har vi selvfølgelig snorklet i verdenskjente Blue hole.. Og ja, jeg overlevde! Ingen skumle møter med noen brennmaneter eller noe! 

Ellers så sitte rjeg med et generelt godt intrykk av Egypt. Menneskene der er nsille, og selvom de er i overkant ivrige er de kjempe ålreite ! Jeg feiret jo den kjente tyveårsdagen min der nede og fikk mer enn en gave fra folket. Herlig! Sitter også igjenn med sykt mange miorsomme stunder med gjengen. Må si at til og være så mange forskjellige mennesker på tur så gikk det bra. Selvom jeg mistenker at det er akkuratt og. Tviler ikke påa t alle sover godt med tanke på at de endelig er hjemme igjen is in egen seng.

Mer egypt kommer- stay tuned !

Ingen kommentarer: